Feestavond en jubilarissen

Zaterdag 13 oktober was onze jaarlijkse feestavond. Een gezellige avond voor onze ruiters, ouders en vrijwilligers.

Hierbij worden ook onze jubilarissen in het zonnetje gezet. Dit jaar hadden wij een bijzondere jubilaris: Arjen. Arjen is al 30 jaar vrijwilliger bij ons. Als broer van een van onze ruiters zag hij wat we deden en zo was zijn interesse gewekt. Hulde aan Arjen en we hopen dat hij nog heel veel jaren bij ons mag blijven.

Er waren nog twee andere jubilarissen: Simone is al 15 jaar vrijwilliger bij ons en Inge 10 jaar. Hartelijk bedankt voor jullie inzet al deze jaren.

Arjen 30 jaar vrijwilliger          Sleutelhanger

De vrijwilligers werden deze avond ook verrast door een van onze ruiters. De vrijwilligers en bestuursleden kregen ieder een handgemaakte sleutelhanger met het logo van de SPGA uitgereikt. Deze was speciaal gemaakt door de schoonzus van deze ruiter. Hartelijk bedankt voor deze bijzondere verrassing.

De feestavond was gezellig en onze zingende DJ Dennis zorgde ervoor dat de dansvloer tot aan het einde bezet bleef.

Down Town Ophelia

18 maart 2017 werd in de Ophelialaan in Aalsmeer op spectaculaire wijze aandacht gevraagd voor de talenten van mensen met een verstandelijke beperking.

Mensen met een verstandelijke beperking mochten deze dag meehelpen in de winkels en er waren vele workshops en demonstraties.

Onze vrijwilligster Debby, die al vanaf de oprichting bij ons is, heeft met Stijldansgroep de Regenboog een mooie demonstratie gegeven met haar dansers. Een veelzijdige vrijwilligster die, naast het paardrijden, ook al jaren elke maandagavond les geeft aan haar dansers.

Het was een mooie demonstratie en iedereen die meedeed was supertrots.

Meer hierover is te lezen op facebook: Down Town Ophelia 2017.

1e buitenles in 2017

Oh wat een geluksvogels zijn we ook weer. 25 maart mochten we onze eerste les in de buitenbak houden. Daar genieten niet alleen de ruiters van, de vrijwilligers vinden het net zo fijn!

Vakantie is over, de lessen zijn weer begonnen

We zijn weer terug van vakantie. Na een lange vakantie van acht weken mochten we vandaag genieten van een zonnige eerste les buiten.

Het was leuk alle ruiters, ouders en vrijwilligers weer terug te zien. Het voelt voor de meesten toch wel als een grote familie en dat maakt zo'n eerste les na de vakantie toch wel bijzonder.

We hopen nog vele zonnige en gezellige lessen mee te mogen maken.