Sinterklaasfeest 2022

Vandaag was het weer zover, Sinterklaas en zijn pieten kwamen langs op de manege. In de Koestal was het een groots feest nu ze er weer waren. Onze ruiters hebben hier twee jaar naar uitgekeken en waren heel blij dat ze er dit jaar weer waren.

Voor sommige van onze ruiters was dit de eerste keer bij de SPGA, wat het extra spannend maakte. Maar Sinterklaas wist ook veel van hen en had gezellige gesprekken met ze. Hij wist ook dat er een ruiter verhuisd was en gaf aan dat hij niemand vergeet.

.

In de Koestal was het een stuk warmer dan buiten en dat maakte de sfeer supergezellig. Voordat de ruiters naar Sinterklaas gingen hebben ze eerst in de bak geoefend. Ze brachten via een slalom en een tussenstop bij de pepernotenfabriek cadeautjes naar de huizen, liepen over de daken en hebben alle cadeautjes in de schoorsteen gegooid. Ze waren hele goede hulppieten.

Toen iedereen zijn welverdiende cadeau had gekregen was het tijd om te vertrekken. Iedereen heeft het naar zijn zin gehad en kijkt alweer uit naar volgend jaar.