Het Jan en Gijs ruiterparadijs was weer fantastisch

We kijken weer terug op een fantastisch Jan en Gijs ruiterparadijs.

Woensdag startte in het Pannekoekhuis in Ugchelen waar we heerlijk met zijn allen gegeten hebben en voor de jarige Sabrina gezongen hebben  

.

Donderdag hebben de ruiters, ouders en vrijwilligers genoten van een heerlijke bosrit bij de Biomanege in Arnhem, waar we al jaren komen.

       

Vrijdag hebben de vrijwilligers hun bosrit gereden bij Stal te Bokkel in Eerbeek. Die was zo leuk, maar veel te kort volgens iedereen.

's Avonds was het tijd voor de feestavond met DJ Jurrien achter de draaitafel. De vrijwillgers hebben de act met veel enthousiasme gedaan en hebben deze later op de avond nog eens dunnetjes overgedaan. Het was de hele avond super gezellig en de dansvloer was de hele avond vol.

    

Zaterdag was er een volleybaltoernooi. Drie teams deden mee en team 1 was de winnaar. Dit team mocht 's avonds als eerste vlees halen bij de barbecue.

s Avonds was er een gezellige barbecue met zijn allen. De chefs Piet, Hans en Arjen hebben iedereen van heerlijk vlees voorzien.

              

Het kamp is afgesloten met een ontbijt voor de vrijwilligers in het restaurant. Hierna was het tijd voor een afscheidsrondje en vertrok iedereen moe maar tevreden naar huis.

Wij danken HandicapNL voor het mogelijk maken van ons kamp. Verder danken wij vakantiepark 't Lierderholt, de Biomanege ? en Stal te Bokkel ? voor de gastvrijheid. Het was weer een fantastisch kamp en wij hebben weer heel erg genoten ❤️.