Privacy verklaring

De Stichting Paardrijden Gehandicapten Amstelland en Meerlanden (SPGA) registreert persoonlijke gegevens van haar ruiters en vrijwilligers met als primair doel om contact met elkaar te kunnen onderhouden. Deze zijn in beheer bij het bestuur. Deze gegevens zijn minimaal nodig om de communicatie goed te laten functioneren. Denk hierbij aan het doorgeven van de lesdagen, afzeggingen, contributie, verzenden van nieuwsbrieven, uitnodigingen ten behoeve van het ruiterweekend etc.

De gegevens worden op papier en digitaal bewaard door het bestuur en nooit zonder toestemming van bovengenoemde groepen gedeeld met derden. Een ieder die dit wenst kan te allen tijde inzage vragen in zijn/haar persoonlijke gegevens. Indien men dit wenst doen men dit verzoek via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Binnen uiterlijk één week ontvang je een reactie.

Onze ruiters en ouders zijn verzekerd tijdens de lessen. Ten behoeve van deze verzekering worden als enige de naam, geboortedatum en startdatum van het lidmaatschap van onze ruiters en vrijwilligers ter beschikking gesteld aan derden. Jaarlijks worden mutaties met betrekking tot gegevens doorgegeven aan Gehandicapten Sport Nederland. Deze laatste organisatie fungeert als tussenpersoon voor de verzekeraar. Deze organisatie heeft zich ook verplicht onze gegevens niet met derden te delen middels een zogenaamde verwerkingsverklaring.

Foto's en filmpjes welke gemaakt worden tijdens de lessen en evenementen kunnen gepubliceerd worden op de website en social media van de SPGA. In enkele speciale gevallen kan een foto gebruikt worden ter ondersteuning van een redactioneel artikel in een krant of tijdschrift of ten behoeve van een financiële verantwoording aan een sponsor.

Indien men niet wenst dat foto's en filmpjes van de betrokkenen gebruikt worden voor bovenstaande doelen dient men dit eenmalig schriftelijk te melden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.